Vrouwen die lijden aan pollenallergie, zoals hooikoorts, waarvan de symptomen kunnen worden vermeden door Otrivine Anti Allergie Neusspray te gebruiken.

Allergieën begrijpen: Wat veroorzaakt de symptomen?

Allergenen zijn stoffen die allergische reacties veroorzaken en sommigen kunnen door de lucht reizen. Enkele van de meest voorkomende allergenen zijn:

Een witte poot met gele nagels op een cirkel met een blauwe achtergrond omgeven door een gele rand.

DIERLIJKE ALLERGENEN

Kleine stoffen in de lucht die geproduceerd worden door huisdieren zoals honden en katten worden "huisdierschilfers" genoemd.

Een witte bol omgeven door gele cirkels die stuifmeeldeeltjes voorstellen, geplaatst op een blauwe cirkel met een gele rand

BOOMPOLLEN

Komt op bepaalde tijden van het jaar voor en vooral in de lente.

Een wit huis met gele cirkels die stuifmeeldeeltjes voorstellen, geplaatst op een blauwe cirkel met een gele rand.

ALLERGENEN BINNENSHUIS

Deze omvatten schimmel en deeltjes van huisstofmijt. Deze allergenen zijn het hele jaar bij ons.

Witte gebouwen met gele cirkels die stuifmeeldeeltjes voorstellen, geplaatst op een cirkel met een blauwe achtergrond en gele rand.

ALLERGENEN BUITENSHUIS

Dit zijn de seizoensgebonden allergieën die stuifmeel van gras en onkruid bevatten.

Een witte neus met gele cirkels die stuifmeeldeeltjes voorstellen, geplaatst op een cirkel met een blauwe achtergrond en gele rand.

ALLERGENEN KUNNEN ONS LICHAAM BINNENKOMEN VIA DE NEUS

Een witte neus met een witte druppel, omgeven door gele cirkels die stuifmeeldeeltjes voorstellen, geplaatst op een cirkel met een blauwe achtergrond en gele rand

ZE ACTIVEREN EEN REACTIE VAN ONS IMMUUNSYSTEEM.

Een wit huis en een kleine witte boom met gele cirkels die stuifmeeldeeltjes voorstellen, geplaatst op een cirkel met een blauwe achtergrond en een gele rand.

INFLAMMATOIRE STOFFEN KOMEN VRIJ EN VEROORZAKEN UW ALLERGISCHE SYMPTOMEN.

Een witte boom en een witte struik met gele cirkels die stuifmeeldeeltjes voorstellen, geplaatst op een cirkel met een blauwe achtergrond en gele rand.

OTRIVINE ANTI-ALLERGIE RICHT ZICH OP MEERDERE BELANGRIJKE INFLAMMATOIRE STOFFEN

Otrivine Anti-Allergie werkt op meerdere inflammatoire stoffen waaronder histamine, prostaglandines, cytokinen, tryptasen, chemokinen en leukotriënen. Het exacte aantal en mechanisme is niet bekend.

Vanwege de manier waarop het werkt, kan het enkele dagen duren voordat Otrivine Anti-Allergie een maximaal effect bereikt. Daarom is het het beste om Otrivine Anti-Allergie dagelijks te gebruiken bij blootstelling aan allergenen.

Otrivine Anti-Allergie verlicht niezen, jeukende neus, loopneus en jeukende, tranende ogen, maar ook een verstopte neus.