Een jong meisje ademt vrij in de open lucht

Zieke kinderen ouder dan 2 jaar? Ontdek hoe u hen kunt helpen.

Over het algemeen krijgen jonge kinderen sneller een verkoudheid omdat ze nog geen immuniteit hebben opgebouwd tegen de vele verschillende verkoudheidsvirussen. Wanneer uw kind ziek is, zult u alles doen opdat zij of hij zich snel weer beter voelt. Maar helaas is er geen remedie en over het algemeen zullen de dingen die helpen bij uw verkoudheid ook helpen bij uw kind.

Veel rust, veel drinken en warme dranken zullen helpen om de symptomen te verlichten en het herstel te versnellen. Om ze het comfortabel te maken, moet hun kamer goed verlucht worden en een neutrale temperatuur hebben. Om oververhitting te vermijden, overweeg om ze te laten slapen enkel in een luier of hun ondergoed. Voor zij die oud genoeg zijn voor een kussen, kunt u het wat hoger leggen om zo het ademen van uw kind gemakkelijker te maken. Zo geeft u ze een betere slaap en de rust die ze nodig hebben. Vloeibare pijnstillers kunnen helpen bij het verlichten van pijn, hoofdpijn en koorts, maar het is belangrijk om de aanduidingen op de verpakking te controleren omtrent dosering en leeftijd.

Denk er altijd aan om eerst een zoutoplossing te gebruiken om de neus van uw kind te spoelen. Als u na een paar dagen toch een nasaal decongestivum wilt gebruiken, heeft Otrivine producten die specifiek zijn ontworpen om de neusverstopping van kinderen ouder dan 2 jaar te verlichten. Otrivine Sine Conservans Tegen neusverstopping en Otrivine Tegen neusverstopping 0,5 mg/ml neusdruppels helpen kinderen vanaf 2 jaar bij het verlichten van hun verstopte neus en leveren een snelle en effectieve verlichting. De formule bevat een aangepaste concentratie van xylometazoline zodat het effectief kan werken bij kinderen.

Na een gebruik van 5 opeenvolgende dagen, zou de verstopping moeten weg zijn en moet u stoppen met het gebruik. Als na 5 dagen uw kind nog symptomen vertoont, raadpleeg dan uw dokter.

Kinderen vanaf 2 jaar kunnen gebruiken:

Otrivine Sine Conservans Tegen Neusverstopping en Otrivine Tegen Neusverstopping 0,5 mg/ml neusdruppels. Probeer toch eerst een zoutoplossing gedurende een paar dagen.